MAARAKENNUS- JA KAIVUTYÖT HAAPAVEDELTÄ KOKO SUOMEEN

Yhteystiedot

Tehorakentajat Törmälehto Oy on maarakennuksen kokenut ammattilainen Haapavedeltä. Mittavan ja hyvin huolletun kalustomme avulla suoritamme niin pienet kuin isotkin maarakennuksen urakat aina tontin salaojituksista kaukolämpölinjojen maarakennustöihin. Meidät tunnetaan siitä, että teemme työmme aina tarkasti ja luotettavasti. Huolellisuus suunnittelussa ja työn toteuttamisessa näkyy virheettömänä työn jälkenä. Erityisosaamistamme ovat energia-alan maarakennustyöt.

maanrakennuspalvelut

Monipuoliset maarakennuspalvelumme

Maarakennuksen asiantuntijoina palvelemme kattavasti erilaisissa maaston muokkaukseen liittyvissä töissä. Perheyrityksenä panostamme pitkiin asiakassuhteisiin, laadukkaaseen työn jälkeen ja luottamukseen. Lähdemme jokaiseen projektiin aina asiakkaan toiveet ja tarpeet kartoittaen ja annamme oman ammattitaitoisen näkemyksemme urakkaa koskien. Jokainen työ tehdään tehokkaasti ja alan turvallisuusmääräyksiä työmaalla noudattaen.

lämpöjohto

Maarakennusta tarpeisiisi

  • kaukolämpötyömaiden maarakennustyöt
  • rakennusten maarakennustyöt
  • lämpölaitosten betoni- ja maarakennustyöt
  • teiden ja katujen rakentaminen
  • kunnallistekniset työt
  • viemärityöt ja salaojitukset
  • perustus- ja betonityöt
  • viheralueiden rakentaminen
  • kaatopaikkojen ja jätteidenkäsittelyalueiden rakentaminen
  • muut kaivu- ja louhintatyöt

Maarakennustyöt energia-alalle

Olemme saaneet olla toimintavuosiemme aikana mukana mitä monipuolisimmissa energia-alan maarakennusprojekteissa. Alla muutamia kohteitamme.

Kaukolämpölinjan maarakennustyöt Turun Asennus ja Luokkahitsareiden urakoimilla kaukolämpölinjatyömailla koko Suomen alueella vuosina 2011–2014

Kaukolämpötyömaan maarakennustyöt Varkauden keskustaan, syksy 2009 
Tilaaja: Varkauden kaukolämpö

Kaukolämpötyömaan maarakennustyöt Lapinlahdella ja Pihtiputaalla vuonna 2007

Vapo Oy, Luodon lämpölaitos, maarakennus- ja perustusurakka
Tilaaja: Vapo Oy

Tutustu muihin referensseihin

Pyydä tarjous urakoinnista

Vaikka yrityksemme sijaitsee Haapavedellä, toiminta-alueemme on koko Suomi. Olemme toteuttaneet maarakennusurakoita aina omakotitalojen pohjatöistä, kaukolämpötöistä ja teiden sekä viemäriverkostojen rakentamisesta maisemamuokkauksiin asti. Kalustomme on erittäin monipuolinen, joten saat meiltä kattavasti kaikki maarakennukseen liittyvät palvelut. Olemme mielellämme mukana suunnittelussa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme antaa parhaan näkemyksemme urakan vaatimasta aikataulusta ja sen eri vaiheista. Ole yhteydessä ja pyydä tarjous tai kysy lisää!