UUDISRAKENTAMISEN OSAAMISTA HAAPAVEDELTÄ

Yhteystiedot

Tehorakentajat Törmälehto Oy on täyden palvelun rakennusliike. Saat kauttamme uudisrakentamisen projektiisi kaikenkattavaa osaamista aina talon pohjatöistä lopputarkastukseen asti. Maarakennuksen ammattilaisina hoidamme tontillesi myös salaojitukset ja teiden kaivut sekä kunnostamme pihasi toiveidesi mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Haapavedellä, mutta asiakaskuntaamme kuuluvia yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelemme tehokkaasti ja luotettavasti ympäri Suomen erilaisten rakennusprojektien ja maarakennustöiden parissa.

Pohjatyöt ja talon rakennus

Uudisrakentaminen saa alkunsa aina haaveesta, tarpeesta tai ideasta. Rakennusprojektin suunnittelutyö kannattaa tehdä erityisen hyvin, sillä se raamittaa koko projektisi alusta loppuun asti. Olemme mielellämme mukana jo projektin alkuvaiheessa, jotta voimme antaa ammattitaitomme käyttöösi muun muassa aikataulujen, materiaalivalintojen ja rakennusvaiheiden yksityiskohtien osalta.


Monipuolinen maanrakennustöihin soveltuva kalustomme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelevat uudisrakennusprojektien parissa toimivia asiakkaitamme, olipa kyse uudesta teollisuushallista tai omakotitalosta. Rakennuksen pohjatöiden huolellinen toteutus on yksi rakennusprojektisi tärkeimmistä vaiheista. Maa-aineksen epätasaisuudet ja muut maaston poikkeavuudet poistetaan ja maasto tasoitetaan, jotta tuleva kohde voidaan rakentaa mahdollisimman tasaiselle alustalle. Toteutamme uudisrakentamistyöt avaimet käteen -periaatteella, mikäli asiakas näin toivoo, mutta tarpeen vaatiessa saat apua myös rakennusprojektisi yksittäisiin osa-alueisiin.

Pihan kunnostus ja viemäröinnit

Toteutamme uudisrakentamisen yhteydessä myös tarvittavat kaivutyöt, kuten salaojitukset ja viemäröinnit. Rakentamisen lisäksi saat meiltä apua tonttisi kunnostukseen. Olipa toiveenasi tonttisi kulkuväylien parempi suunnittelu, piharakennuksen toteuttaminen tai maaston raivaaminen, olemme käytettävissäsi. Suunnitellaan yhdessä tontistasi entistä toimivampi ja visuaalisesti näyttävämpi! 


Hyödynnämme projekteissa harjaantunutta näkemystämme sekä jokaiseen haasteeseen sopivia työkoneita ja työkaluja. Rakentaminen ahtaissa paikoissa sekä vipuvoimaa tarvitsevat työvaiheet hoituvat meiltä kalustomme avulla turvallisesti ja tehokkaasti. 


Valitessasi meidät uudisrakentamisen tai maarakennustöiden yhteistyökumppaniksi voit luottaa siihen, että meillä on tarvittavat lupa-asiat kunnossa ja huolehdimme urakkasi loppuun aina aikataulussa ja asiakkaan etua tavoitellen. Tarjoamme palveluitamme Haapaveden lisäksi koko Suomen alueella.