VAIHTOLAVAPALVELUT HAAPAVEDELTÄ

Pyydä tarjous

Etsitkö vaihtolavoja rakentamiseen, muuttourakkaan tai muihin tarpeisiin? Tehorakentajat Törmälehto Oy tarjoaa vaihtolavapalvelut joustavasti ja ripeästi. Lisäksi toteutamme lavettikuljetukset 30 tonniin asti. Olemme rakennusalan asiantuntija ja maanrakentamisen vankka ammattiosaaja.

Palvelemme Haapavedeltä käsin niin kotitalouksia kuin yritysasiakkaita ympäri Suomen.
Lue lisää palveluistamme ja kerro, kuinka voimme olla avuksi!

Monipuolinen valikoima vaihtolavoja

Tehorakentajat Törmälehto Oy vuokraa vaihtolavoja sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Toimitamme vaihtolavat perille sovittuun kohteeseen, ja myös lavojen tyhjennys on sovittavissa.


Valikoimastamme löytyy monenlaista vaihtolavaa erilaisiin käyttötarkoituksiin: sekä matalampaa että korkeampaa mallia ja useammassa eri koossa. Saatavilla on myös avonaisia vaihtolavoja sekä suojapeitteitä kevyemmälle tavaralle.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista vaihtolavaa olet vailla!

Lavettikuljetukset luotettavasti

Olipa kyseessä suurempi projekti tai yksittäisen esineen siirto, meiltä onnistuvat lavettikuljetuspalvelut 30 tonniin asti. Käytössämme on lisäksi seitsemänmetrinen konelava 18 tonnin kantavuudella. Ammattitaitoiset kuljettajamme varmistavat, että tavarasi saapuvat sovittuun määränpäähän turvallisesti ja ajallaan.


Kysy tarjousta, niin mietitään yhdessä sopiva ratkaisu kuljetuksille.

Kilpailukykyiset hinnat

Sekä vaihtolavojen vuokrauksen että lavettikuljetusten hinnat ovat sovittavissa ja määräytyvät kunkin projektitarpeen mukaisesti. Vuokraamme vaihtolavoja kilpailukykyiseen viikko- tai kuukausihintaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse, ja myös sähköpostit sekä yhteydenottolomakkeella lähetetyt tiedustelut tavoittavat hyvin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja teemme sinulle tarjouksen!